RePlast Eurasia 2025 Fuarı 8-10 Mayıs Tarihlerinde 2. Kez Sektör Profesyonellerine Kapılarını Açmaya Hazırlanıyor!

RePlast Eurasia 2. Plastik Geri Dönüşüm Teknolojileri ve Ham Maddeleri Fuarı 8-10 Mayıs 2025 tarihlerinde dünya plastik geri dönüşüm sektörü aktörlerini tek çatı altında bir araya getirmeye hazırlanıyor. Tüyap Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından PAGÇEV Yeşil Dönüşüm ve Teknoloji Derneği iş birliği ile Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul’da düzenlenecek olan fuar yeni rekorlara imza atarak Türkiye’de bir marka haline gelmeyi hedefliyor.

Türkiye’nin ilk ve tek plastik geri dönüşüm fuarı olan RePlast Eurasia, 2025 yılında da ulusal ve uluslararası arenadan binlerce sektör profesyoneline ev sahipliği yapacak.

Türkiye’nin İlk ve Tek Plastik Geri Dönüşüm Fuarı Yeni Rekorlara İmza Atacak
Plastik geri dönüşüm endüstrisindeki son teknoloji ve yenilikçi ürünlerin sergilendiği RePlast Eurasia 2024 Fuarı’nda 10 ülkeden 124 katılımcı firma ürün ve hizmetlerini sergileyerek marka bilinirliğini artırma, yeni ticari iş birlikleri kurarak küresel çapta tanınma imkanı buldu. Düzenlendiği ilk yılda dünya çapında ses getiren fuarda 85 ülkeden 8.253 ziyaretçi sektörün kilit oyuncuları ile buluştu. 2025 yılında 2. kez ürün ve hizmetlerini sergilemek, yeni iş bağlantıları kurarak iş ağını güçlendirmek üzere bir araya gelecek olan sektör temsilcileri, plastik geri dönüşüm endüstrisindeki son teknolojileri, yenilikçi çözümleri tek çatı altında sergileme imkanı bulacak. RePlast Eurasia Fuarı 2025 yılında hem katılımcı sayısında, hem sergi alanında hem de ziyaretçi yoğunluğunda kendi rekorunu kırmayı hedefliyor. 150’nin üzerinde katılımcı firmayı 10.000’in üzerinde sektör profesyoneli ile buluşturmayı hedefleyen fuarda, yeni bir salon daha açılarak daha çeşitli ürün ve hizmet sergilenmesine imkan sağlanacak.

Sektörün Geleceğini Şekillendiren Yenilikler Tek Platformda
RePlast Eurasia 2025 Fuarı sürdürülebilir bir gelecek için geri dönüşüm teknolojileri ve ham maddeleri konusundaki en son gelişmeleri sunmaya devam edecek. Fuar kapsamında, plastik atıkların toplanması, ayrıştırılması, yıkanması ve temizlenmesi, öğütülmesi, eritilmesi ve ekstrüzyonu, yeniden işlenmesi ve üretimi gibi aşamalara yönelik ürün ve hizmetler sergilenecek. Sektör liderlerinin yeni tercihi olan RePlast Eurasia Fuarı, geri dönüşüm makine üreticileri, ham madde üreticileri, petrokimya firmaları, geri dönüşüm poşet üreticileri, filtre üreten firmalar ve daha birçok katılımcıyı ağırlayacak.

Bir Fuardan Çok Daha Fazlası
İlk yılında çok başarılı bir ödül törenine ve verimli bir konferansa ev sahipliği yapan fuar 2025 yılında da ziyaretçilerine hem çok çeşitli ürün ve hizmetleri bir arada sunacak hem de önemli bir bilgi paylaşımı platformu olmaya devam edecek. 2024 yılında gerçekleşen ilk fuarda PAGÇEV Geri Dönüşüm Ödülleri ile 7 kategoride birbirinden değerli projeler ödüllerini aldı. 2025 yılında yapılacak olan yarışma için çalışmalar hızlı bir şekilde başladı.
Türkiye’deki tüm plastik değer zincirinden marka sahiplerinin, ürün ve ambalaj tasarımcılarının, ham madde üreticilerinin, makine ve ekipman üreticilerinin finalistler arasında yer aldığı Geri Dönüşüm Ödülleri 2025 yılında da yine çok çeşitli projelerin değerlendirildiği bir platform olacak.
Plastik geri dönüşüm sektörünün lider markaları, öncü isimlerinin katılımı ile alanında isim yapmış konuşmacıların yer alacağı konferanslar sayesinde fuar aynı zamanda bir bilgi paylaşımı merkezi olacak.

Ücretsiz Bilet Fırsatını Kaçırmayın!
Plastik geri dönüşüm sektörünün lider markalarının sergileyeceği yüzlerce ürünü inceleme şansını kaçırmayın, siz de bu heyecana ortak olmak ve sektördeki gelişmeleri yakından takip etmek için 25 Mart’a kadar devam edecek ücretsiz bilet fırsatından yararlanın!
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN